Inici Actualitat Una U.D. Taradell amb moltes baixes perd davant La Garriga

Una U.D. Taradell amb moltes baixes perd davant La Garriga

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va patir aquest dissabte la segona derrota consecutiva. Els taradellencs van afrontar el partit sota mínims a causa de les sancions, lesions i malalties. Els visitants ho van aprofitar per guanya per 1 a 2 en un partit amb poques ocasions de gol.

El partit va començar molt bé pels interessos de La Garriga, ja que als pocs minuts d’iniciar-se van fer el 0 a 1. L’alegria, però, va durar poc, ja que pràcticament en la jugada següent Muntal feia l’empat a 1. El partit no va ser massa bo i  el vent que bufava a la Roureda va dificultar molt les jugades d’atac. Tot i això, cap a l’equador del primer temps la Garriga va fer el segon gol, gràcies a un penal molt dubtós.

A la segona meitat va continuar la mateixa tònica. El Taradell no va trobar la manera de crear perill i empatar el partit, mentre que els visitants es van dedicar a conservar la diferència i deixar passar els minuts. Cal destacar que el Taradell estava tan limitat en nombre de jugadors que l’únic canvi que es va fer va servir perquè Nil, que és porter, substituís a Subi.

La competició tornarà d’aquí a quinze dies quan el Taradell visitarà el camp del Sabadell Nord.

U.D. Taradell: Sep, Font, Raul, Molas, Erra, Edu Morató, Pau, Subi (Nil), Canó, Carrillo i Muntal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments