Inici Actualitat Aquest dijous ple municipal per aprovar el Pressupost del 2013

Aquest dijous ple municipal per aprovar el Pressupost del 2013

0
COMPARTIR

Aquest dijous s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell corresponent al mes de gener. Destaca la proposta d’aprovació del pressupost municipal per al 2013. La sessió començarà a les 20:30h i com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar, si s’escau, l’acta de la sessió (CIG/12/2012 ORDINÀRIA), de 10 de desembre de 2012.

2.- Aprovació inicial del pressupost municipal, les bases d’execució i la plantilla de personal que han de regir per l’exercici 2013.

3.- Aprovar, si escau, provisionalment la modificació núm. 4 del POUM: Disposició Transitòria.

4.- Aprovar, si escau, l’adhesió al conveni d’interoperabilitat de sistemes d’informació entre administracions per decret d’alcaldia núm. 13/2013 de data de 23 de gener ha resolt al Conveni marc de col·laboració entre el Departament de Governació i Administracions Públiques, en nom de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret, l’Ajuntament de Taradell i el Consorci Administració Oberta de Catalunya per l’impuls i el desenvolupament de la interoperabilitat dels sistemes d’informació de les administracions catalanes.

5.- Acceptar, si s’escau, la subvenció atorgada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a l’Ajuntament de Taradell pel sosteniment del funcionament dels centres educatius de primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal pel curs 2011-2012.

6.- Aprovar l’acceptació de la cessió gratuïta a favor de l’Ajuntament de Taradell de part de la finca núm. 1867 de titularitat de la companyia mercantil ESTOC D’IBINE S.L. i del Senyor Josep Lluís Gil Duño, afectada a espais lliures i de vialitat d’acord amb el POUM de Taradell.

7.- Aprovar autoritzar a l’Alcalde per elevar a públic l’escriptura d’obra nova del Centre d’Atenció Primària de Taradell.

B) Mocions:

– Moció de Suport a la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya i el Procés de Transició Nacional.

 C) Comunicacions diverses al Ple, control d’òrgans municipals, precs i preguntes
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments