Inici Actualitat A partir d’avui s’obren les inscripcions pel Carnaval de Taradell

A partir d’avui s’obren les inscripcions pel Carnaval de Taradell

3
COMPARTIR

A partir d’aquest dilluns, 28 de gener, es poden fer les inscripcions de carrosses i comparses per participar al Carnaval de Taradell. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el proper 16 de febrer i les inscripcions es poden fer fins dos dies abans, fins el dia 14, a les oficines de l’Ajuntament, al Bar de Can Costa i a través dewww.radiotaradell.net. L’ordre amb què sortiran les carrosses es farà per sorteig el mateix dissabte 16 de febrer en directe per Ràdio Taradell.

Una de les novetats d’aquest any és que, a banda de premiar les tres millors carrosses, també s’estrena una nova categoria: la de millor comparsa. I, com ja es va fer l’any passat, es vol que sigui Carnaval tot el dia. Per això, es torna a organitza un concurs d’aparadors, en què es premiarà el més original.

Per tercer any consecutiu, Ràdio Taradell assumeix l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Protecció Civil-Voluntaris de Taradell i l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

Mateix recorregut

Com ja es va fer l’any passat, la concentració de carrosses serà a les 6 de la tarda. Es farà al monument de l’Atlàntida i, una hora després, es llegirà el pregó, que anirà a càrrec de Marina Comas. El recorregut serà el següent: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carretera de Balenyà. La rua acabarà, altre cop, al monument de l’Atlàntida. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

La pregonera Marina Comas formarà part del jurat per valorar les millors carrosses i comparses, juntament amb personalitats destacades del poble i organitzadors d’altres carnavals de la comarca. Els premis es repartiran quan acabi la rua, durant un sopar que es farà a Can Costa.

Entrepans i festa

Un cop acabi l’exhibició de carrosses, el Carnaval continuarà a Can Costa. Primer, a la sala gran, on es repartiran entrepans pels membres de les carrosses i es lliuraran els premis a les tres millors carrosses, a la millor comparsa i al millor aparador. I, a partir de les 10 de la nit, la festa acabarà a la Carpa de Can Costa. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros -es poden comprar al Bar de Can Costa, a Ràdio Taradell i a Manli de Vic- i de 12 euros a taquilla.

Normes per les carrosses i comparses

1. La rua de carrosses i comparses tindrà lloc el dissabte 16 de febrer de 2013.

2. La inscripció es pot efectuar fins el dia 14 de febrer de 2013 personalment a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, al bar del Centre Cultural Costa i Font o a través d’Internet a www.radiotaradell.net.

3. Per qualsevol informació sobre l’acte podeu trucar als telèfons 679905649, 644699911 o 699396990.

4. Definició de categories:

Carrossa: Grup de persones que porti un vehicle amb plataforma decorada.

Comparsa: Grup de persones sense un vehicle amb plataforma decorada.

5. Totes les carrosses i comparses hauran d’estar concentrades al Monument de l’Atlàntida a les 18 h.

6. Cada carrossa i comparsa que no sigui a l’hora indicada a la norma nº5, serà penalitzada. La penalització consistirà a deixar la posició que prèviament l’organització de la rua li haurà assignat i passarà a ocupar la darrera posició de la rua. El sorteig de la posició es farà en directe per Ràdio Taradell el mateix dia 16 de febrer a 2/4 d’1 del migdia.

7. ÉS RECOMANABLE que cada carrossa porti (com a mínim) un extintor. És per una seguretat vostra.

8. La rua començarà a les 19 h puntual, just després del pregó de Carnestoltes.

9. El recorregut acabarà a la rotonda del Monument de l’Atlàntida i no es deixarà entrar cap carrossa al c/Catalunya ni a la zona de Can Costa i Font. Les carrosses o comparses que ho desitgin o necessitin podran abandonar la rua desprès del c/de la vila, seguint recte pel c/Batllia.

10. Pel bon funcionament de la rua s’hauran de seguir les instruccions de l’organització. Les coreografies o balls, s’han de fer avançant per no interrompre el bon funcionament de la rua.

11. L’incompliment de les normes esmentades o qualsevol mal comportament pot produir la desqualificació de la carrossa o comparsa a dins de la rua.

12. L’organització no es farà responsable dels incidents que es puguin produir durant la rua, tant de desperfectes a les carrosses com accidents amb el públic en general o participants de la rua.

13. Hi haurà servei d’ambulància darrera la rua.

14. Un jurat, situat en 1 punt del recorregut, premiarà les 3 millors carrosses i la millor comparsa. Es valorarà l’originalitat, la temàtica, la qualitat de la carrossa o comparsa i la coreografia o ball. L’entrega de premis es farà després del sopar a Can Costa.

15. Al final de la rua tots els components participants de les carrosses tindran un entrepà i beguda a la Sala Gran de Can Costa, que s’entregarà al responsable de cada carrossa inscrita prèviament. Les comparses no ho tindran, però podran comprar-ho si volen al mateix lloc.

16. L’organització es reserva el dret de descartar qualsevol carrossa o comparsa inscrita.

17. Fes de la disbauxa una festa responsable. El Carnaval és una festa per passar-ho bé. Per això, controla’t i beu amb moderació.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
14 febrer 2013 17:59

Si perquè el preu? Si perquè alguna altra cosa… La qüestió és queixar-se. No escric mai cap comentari, però ja em comenceu a cansar. Segur que tu jove taradellenc com molts dels altres que critiqueu, no heu estat mai darrera d’una entitat com a responsables i segur que no sabeu les responsabilitats que implica organitzar una festa, acte o similiar. No organitzo el carnaval i no sé els gastos però sí que imagino que la Ràdio té moltes despeses: lloguer de música per la festa i per la carrossa, organització i material, begudes, dj’s, seguretat, ambulància,… entre moltes altres coses… Llegeix més »

Jove taradellenc
Jove taradellenc
12 febrer 2013 17:48

Jo crec que el preu de les carpes és massa alt. Si us plau abaixeu-lo si voleu una gran festa. Gràcies:)

Taradallenc
Taradallenc
30 gener 2013 18:40

Jo crec que s’haurien de fer més premis (5 per ex) encara que cada permi fos de menor valor, això faria animar més a la gent. O bé publicar les classificacions.