Inici Actualitat El C.P. Taradell perd a la pista del Barça

El C.P. Taradell perd a la pista del Barça

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell aquest diumenge al matí a la pista del Barça B. L’equip taradellenc ha perdut per 4 gols a 2 en un partit on ha tingut opcions de puntuar fins al xiulet final. El Taradell tanca la primera volta de competició amb 5 punts, a 2 del penúltim classificat.

El partit ha començat malament per al Taradell, ja que als 3 minuts ja ha rebut un penal en contra. Sortosament la pena màxima no ha acabat en gol. Però un minut després ha arribat l’1 a 0, obra de Quim Pujadas, exjugador del CP Vic. Durant el primer temps s’ha mantingut la igualtat, fins que a poc més de 4 minuts pel descans l’equip blaugrana ha fet el 2 a 0. Un minut i mig després ha tornat a desaprofitar el segon penal.

Això ha obert les coses als segons 25 minuts. Sobretot, després que als pocs segons de la segona meitat, Ferran Guimerà ha aprofitat un penal per reduir diferències al marcador. Un minut després tercer penal pel Barça, però no s’ha convertit en gol. Albert Dalmau ha tornat a fer un gran partit. Tot i això, no ha tardat gaire el Barça a posar el 3 a 1 al marcador.

El Taradell ha tingut una nova ocasió per reduir diferències, però Ferran Guimerà no ha aprofitat una falta directa a manca de 18 minuts.

En els últims deu minuts ha estat un cara o creu. El Barça ha tornat a fallar un nou penal, el quart del partit. I a falta de 7 minuts Albert Benito feia el 3 a 2 pel Taradell. La llàstima ha estat que 2 minuts després en el cinquè penal pels blaugrana ha arribat el definitiu 4 a 2. Fins al final del matx, no s’ha mogut més l’electrònic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments