Inici Actualitat Molta gent a la Festa Major d’hivern de Taradell

Molta gent a la Festa Major d’hivern de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat aquest diumenge la festivitat de Sant Sebastià, dia en el qual es celebra la Festa Major d’hivern. El fet de caure en diumenge ha fet que molta gent no es volgués perdre la festa que té el seu punt àlgid amb el Ball del Ciri.

Així la plaça de les Eres s’ha omplert per seguir el ball que protagonitzen sis parelles de taradellencs, amb la Cobla Genisenca en directe. El Ball del Ciri és una dansa cerimoniosa i ritual que pretén simbolitzar el traspàs públic de poders entre els Pabordes o Administradors d’un determinat altar.

Tot seguit els grups infantil i juvenil de l’Esbart dansaire Sant Genís han ballat diverses danses populars. Anteriorment, la colla gegantera de Taradell ha fet una cercavila pel poble i a primera hora del matí s’ha fet una xocolatada popular.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments