Inici Actualitat Un centenar d’aficionats participen a la 2a Festa del Motor de Taradell

Un centenar d’aficionats participen a la 2a Festa del Motor de Taradell

0
COMPARTIR

La zona de l’aparcament de la Carpa s’ha convertit aquest dissabte al matí en l’espai de trobada de tots els taradellencs aficionats al món del motor. Tots ells estaven citats a participar en la segona edició de la Festa del Motor, organitzada pels Amics del Motor de Taradell.

La trobada ha comptat amb un centenar de persones i una vuitantena de motos que han desafiat la fina pluja que ha caigut. A primera hora han pogut compartir un petit esmorzar abans que es fessin algunes exhibicions a l’espai, que s’ha habilitat com a circuit. Hi ha hagut motos d’enduro i autocros i, fins i tot, de cotxes de ral·li i alguns nens.

Us mostrem una galeria de fotografies que ens ha cedit en Manel Alcubierre. I tot seguit un petit vídeo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments