Inici Actualitat Taradell celebra aquest diumenge la Festa Major d’hivern

Taradell celebra aquest diumenge la Festa Major d’hivern

0
COMPARTIR

Amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià aquest diumenge, Taradell celebra la Festa Major d’hivern. Tot i que alguns actes es distribueixen al llarg de divendres i dissabte, el dia central és diumenge.

Així a partir de les 10 al carrer Sant Sebastià es farà la tradicional xocolatada popular. Més tard hi haurà la cercavila dels gegants i capgrossos de la Colla de Geganters de Taradell que animaran els vilatans i els conduiran fins a la plaça de les Eres. A les 12 tindrà lloc el tradicional Ball del Ciri i, tot seguit, danses populars a càrrec dels grups infantil i juvenil de l’Esbart dansaire Sant Genís.

A les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font es farà un Concert Desconcertant a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

També cal destacar que divendres al vespre es lliurarà el 5è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat a la sala de plens. Al vespre (21:30h) la Tarabanda, Bandatard i l’Orquestra de corda de l’Escola de música de Taradell faran un concert “En clau de cine” al Centre cultural.

Dissabte a la tarda de 5 a 8 al centre cultural hi haurà tallers i activitats per als nens i nenes d’1 a 7 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments