Inici Actualitat Taradell ja disposa de la cartografia urbana actualitzada

Taradell ja disposa de la cartografia urbana actualitzada

1
COMPARTIR

El diputat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge va lliurar a finals de la setmana passada a l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, l’actualització de la cartografia topogràfica digital 3D, escala 1:1000 del municipi.

La Diputació de Barcelona ha assumit íntegrament el cost d’aquest treball, que ha pujat fins a 22.807 euros. La primera actualització de la cartografia topogràfica de Taradell es va fer el 2005.

Per a l’ajuntament és imprescindible mantenir actualitzada la cartografia topogràfica urbana donat que facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió en el marc de les seves competències municipals i, per tant, la presa de decisions estratègiques. S’utilitza com a base de les cartografies temàtiques d’àmbit local i molt especialment per a l’elaboració del planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

La cartografia està realitzada per fotogrametria amb treball de camp. Conté quatre fitxers amb l’altimetria, la planimetria, la toponímia i el vialer del sòl urbà del municipi, segons el plec d’especificacions tècniques de la Diputació de Barcelona, reconegut per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
18 gener 2013 15:27

Aquesta cartografia es pot consultar? Estarà penjada a la web de l’ajuntament ?