Inici Actualitat La U.D. Taradell suma la tercera victòria consecutiva en guanyar al Parets

La U.D. Taradell suma la tercera victòria consecutiva en guanyar al Parets

0
COMPARTIR

L’equip de la Unió Deportiva de Taradell de Segona Catalana va superar aquest dissabte al Parets per 3 gols a 1. Els taradellencs, però, no van poder respirar tranquils fins als últims minuts de partit. Aquesta és la tercera victòria consecutiva dels taradellencs que es consoliden a la zona mitja alta de la classificació.

En els primers minuts de partit els dos equips buscaven el gol i les arribades eren constants. Al minut 10 els visitants feien el 0 a 1 gràcies a un gol de córner directe. El Taradell, però, no va perdre la cara al matx i arribava per les dues bandes. El Parets també feia perill i tenia una nova oportunitat en un xut exterior des de la dreta que anava a córner.

Al minut 25 va arribar la jugada clau. Pilota llarga per Muntal que va intentar una vaselina al porter i aquest va interceptar la pilota amb la mà des de fora l’àrea. El Parets es quedava així amb inferioritat numèrica. A la mitja hora arribava l’empat. Després d’un córner, la pilota queia als peus de Canó que marcava des de la frontal de l’àrea petita. I tres minuts després, Fredi, entrant des de la segona línia, rebia la pilota i davant del porter el superava amb un xut ras.

Eren minuts de domini total dels locals, que no van sentenciar abans del descans. A la represa el Taradell no va jugar bé. Als taradellencs els va faltar intensitat i posicionament. I el Parets ho va aprofitar per buscar l’empat i crear la incertesa durant tota la segona meitat. L’ocasió més clara pels visitants va arribar a 12 minuts pel final en una rematada de cap a la sortida d’un córner que no va ser gol gràcies a la bona intervenció del porter Bobé.

Els taradellencs, tot i la superioritat, no van aprofitar un parell de contraatacs molt clars per sentenciar. I a 5 minuts pel final, una centrada de Fredi per la dreta la posava de cap Edu Morató perquè Carrillo marqués a plaer i certifiqués el triomf local. El Taradell suma 27 punts i la setmana vinent tanca la primera volta al camp del Canovelles.

U. D. Taradell: Bobé, Font, Raul, Asier (Molas), Erra, Cesc (Edu Morató), Pau, Fredi, Torrents (Carrillo), Canó i Muntal.

Gol del Parets (0-1):

Gol de Canó (1-1):

Gol de Fredi (2-1):

Gol de Carrillo (3-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments