Inici Actualitat Maria Raurell guanya el premi de 2.000 euros de la campanya de...

Maria Raurell guanya el premi de 2.000 euros de la campanya de Nadal dels botiguers de Taradell

10
COMPARTIR

La taradellenca Maria Raurell ha estat la guanyadora del premi gros de la campanya de Nadal de l’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT). Enguany, els comerços del poble donaven un premi de 2.0o0 euros a un sol guanyador que s’havia de gastar els diners en un sol dia. Maria Raurell, precisament és botiguera, i va obtenir el premi, gràcies a una butlleta que va obtenir en comprar a la Carnisseria Codina.

Aquest dissabte 5 de gener es va fer la cercavila per fer les compres pels comerços del poble. Els encarregats de comprar van ser la seva família. El seu marit, Jaume Puigdomènech, i les seves filles, Berta i Jordina, durant tot el matí van recórrer el poble dalt d’un carruatge, cedit per la comissió de Tonis de Taradell.

La cercavila va comptar amb l’animació dels integrants de la Tarabanda, el grup musical de l’Escola de Música de Taradell, i amb alguns dels participants dels tallers de lleure que es van organitzar en el marc de la campanya “1 Hora de jugar per 1 Hora de comprar”. Cal destacar que abans de la cercavila es va donar esmorzar a La Plaça i que el 10% del premi gros es destina a Càritas.

A banda d’aquest premi, la seixantena de comerços associats de Taradell també han repartit butlletes premis menors per valor de 5 i 10 euros, o regals sorpresa.

Us deixem una petita galeria de fotografies de la cercavila, fetes per Miquel Vilardell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

10 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ma.carme
ma.carme
23 gener 2013 21:08

Es una iniciativa molt bonica. La coincidència que toqués a un botiguer no ha de ser ni notícia. En el moment de treure la butlleta era una “clienta” que estava comprant al poble. Ella sí que feia poble i comerç. Quina tonteria aquest debat. Maria i família per molts anys… No he entès si el 10% destinat a Càritas és del premi o de l’Associació de Botiguers, però si és del premi és un gran gest… Molts n’hauríem de treure conclusions.

Marta
Marta
13 gener 2013 16:53

Penso que no hagués estat ètic si hagués tret la butlleta a la seva pròpia botiga ella o algú de la seva família, però penso que té tot el dret que li donin butlletes a les botigues que va a comprar. Com a tothom vaja!

Anna
Anna
8 gener 2013 12:15

A Tona fan una campanya molt semblant cada any i els botiguers tenen expressament prohibit participar-hi.

Maria Raurell
Maria Raurell
6 gener 2013 15:13

Primer de tot desitjar a tothom molt bon any!

A continuació vull donar les gràcies a en Jordi i la Berta de l’ajuntament per estar al costat dels comerços, bars i restaurants de Taradell en moments que no són fàcils per a ningú.

Al mateix temps felicitar a la junta de l’ABT per la campanya de Nadal, tot i els pocs recursos que disposen han aconseguit il·lusionar-nos.

Per últim, demanar disculpes de tot cor als establiments que no vaig poder anar, ho he intentat repartir el millor possible.

Moltes gràcies per aquest dia inoblidable.

Albert
Albert
6 gener 2013 13:02

Com iniciativa està força bé!! Però els botiguers no haurien de participar-hi. Que sí, que ells també compren al poble, sí!! D’acord!! Però com a mínim els botiguers (no dic familiars) no haurien de participar.

Albert Ureña
Albert Ureña
6 gener 2013 12:50

Que li toqui a un del poble vale…però a un dels organitzadors…no ho sé, crec que no és gaire ètic.

Aleix
Aleix
6 gener 2013 9:05

Constato dues coses:

– El carro és d’un veí de Taradell, concretament d’un veí meu. Abans de dubtar, contrastem.

– Que el premi hagi anat a una botiguera del poble no vol dir res. Hi té el mateix dret que tots, només faltaria.

P.S. Celebro iniciatives com aquesta. A tots ens faria il·lusió que ens toqués. Deixem pixar el matxo, coi!

TERESA
6 gener 2013 1:40

Estic mes que contenta perquè ha estat la Maria l’afortunada. És millor ella que és de Taradell que no pas un que sigui un visitant passatger.
Salutacions.