Inici Actualitat Els botiguers de Taradell inicien la campanya “1 Hora de jugar per...

Els botiguers de Taradell inicien la campanya “1 Hora de jugar per 1 Hora de comprar”

0
COMPARTIR

Aquest dissabte es va iniciar la campanya promocional de l’Agrupació de Botiguers de Taradell en el marc de la iniciativa comercial de Nadal. Es tracta que els clients que comprin al poble puguin deixar els seus fills jugant al centre cultural Costa i Font. La campanya té lloc també aquest diumenge, dilluns i el 5 de gener.

Els més petits disposen de diversos tallers de manualitats, contes, maquillatge o elaboració de nadales. Els tallers es porten a terme durant tot el dia, excepte aquest diumenge que només es feien fins al migdia.

La iniciativa forma part de la campanya de Nadal de l’ABT per als seus clients. Enguany es dóna un premi de 2.000 euros a gastar en un sol dia, que serà el pròxim 5 de gener en els diferents comerços del poble. A banda d’aquest premi, la seixantena de comerços associats reparteixen butlletes amb premis menors per valor de 5 i 10 euros, o regals sorpresa.

Mentrestant, la Tarabanda, la banda de música de l’Escola Municipal de Música, com fa en els últims anys també ha ambientat el poble amb música nadalenca. Així aquest disssabte va recórrer el centre del municipi posant la nota musical i animar el Nadal.

Fotos: Miquel Vilardell

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments