Inici Actualitat Una part del cinquè premi de la Grossa de Nadal es reparteix...

Una part del cinquè premi de la Grossa de Nadal es reparteix a Taradell

0
COMPARTIR

El número 11.419 de la Grossa de Nadal ha estat especial per Taradell. Aquest número ha estat afortunat amb el cinquè premi de la Grossa de Nadal i una part s’ha repartit en participcions a Taradell a través de l’Associació teatral Canya que no és conya. Dissabte al matí al cafè del centre cultural Costa i Font, que regenten dos membres de l’entitat, corria el cava per celebrar-ho.

En total, segons ha anunciat per twitter Canya que no és conya s’han repartit 400.000 euros. L’Assocació teatral va fer participacions d’aquest número, després de comprar-ne dècims a l’administració número 2 de Vic, que n’havia venut 40 sèries (2,4 milions d’euros).

Cada participació jugava 4,2 euros al número premiat. Per tant, cada participació està premiada 1.200 euros. Els afortunats que van comprar un dècim de l’11.419 els toquen 6.000 euros.

Alguns mitjans de comunicació, com TV3, s’ha acostat fins al cafè de can Costa i Font per enregistrar algunes imatges de celebració. També s’ha aprofitat que hi havia la Tarabanda, la banda de música de l’Escola de Música de Taradell, perquè animessin la celebració.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments