Inici Actualitat El Tennis Taula Montrodon s’integra dins l’estructura del Club Parc d’Esports

El Tennis Taula Montrodon s’integra dins l’estructura del Club Parc d’Esports

0
COMPARTIR

Segons publica Ràdio Taradell, el Cub Tennis Taula Montrodon s’ha integrat dins del Club Parc d’Esports de Taradell. Fa unes setmanes es va fer el trasllat del material que tenien en el seu local a Montrodon per ubicar-se a les instal·lacions del gimnàs del col·legi Les Pinediques.

També han començat una escola de tennis taula perquè tothom que ho desitgi pugui aprendre aquest esport. Els entrenaments tenen lloc els dimarts i dijous de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda per als més joves i, de 7 a 9, els integrants de l’equip i també altres de més grans que s’hi vulguin apuntar. El passat dissabte es va jugar el primer partit com a local en el nou espai. El TT Montrodon que, tot i la fusió respecta el nom, va perdre davant l’ETT Fotoprix Vic per 1 a 6 en un partit corresponent a la jornada 11 de la lliga Intercomarcal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments