Inici Actualitat El CP Taradell treu un valuós empat de Sant Cugat

El CP Taradell treu un valuós empat de Sant Cugat

0
COMPARTIR

Per primer cop el Club Patí Taradell va puntuar com a visitant. Els taradellencs van estar a punt d’aconseguir la primera victòria, però al final van empatar a 2 amb el Sant Cugat. Tot i això, és un punt importantíssim, ja que els locals estan situats a la zona alta de la classificació.

A la primera meitat, hi va haver molta igualtat. Els primers en marcar van ser els locals. El Sant Cugat es va avançar als 11 minuts amb un gol de Pol Carulla. Però l’efectivitat no va ser la nota dominant i just abans d’arribar al descans Eduard Genís va fer l’empat a 1 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, va seguir la mateixa tònica. Però a l’equador del segon temps, de nou Eduard Genís va avançar els taradellencs. Semblava que arribaria la primera victòria taradellenca. Però 3 minuts després en una falta directa, el Sant Cugat va fer l’empat a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments