Inici Actualitat Un taradellenc detingut per encallar el seu Porsche en unes escales de...

Un taradellenc detingut per encallar el seu Porsche en unes escales de Centelles

1
COMPARTIR

Segons publica osona.com i El 9 Nou i en base a informacions facilitades pels Mossos d’Esquadra, dimarts 11 de desembre un vehicle d’alta gamma va quedar encallat a les escales del passatge per a vinants del Serrat. Eren les 7 de la tarda i al vehicle hi anaven dos homes, presumptament beguts.

El conductor, veí de Taradell de 45 anys, va ser detingut en  negar-se a fer la prova d’alcoholèmia quan van arribar els Mossos d’Esquadra. A més, segons informen, va insultar-los després de situar-se al mig del carrer impedint la circulació de vehicles i desobeint les ordres dels agents.

El conductor va ser detingut per negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. El dia següent va quedar lliure amb càrrecs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
MARC G
MARC G
15 desembre 2012 20:06

Qui és? Collons per anar amb un porsche!!!!