Inici Actualitat Laura Arau parla sobre Palestina en una xerrada a Taradell

Laura Arau parla sobre Palestina en una xerrada a Taradell

0
COMPARTIR

L’Associació Som Dones organitza el pròxim divendres una xerrada amb la presència de la taradellenca Laura Arau. La conferència porta per títol “L’activisme per Palestina amb veu de dona”. L’acte començarà a 2/4 de 9 del vespre a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font.

Recordem que Laura Arau va participar en la Primera Flotilla de la Llibertat que va ser interceptada i atacada per l’exèrcit d’Israel durant el maig del 2010 abans de poder entrar a Palestina amb ajuda humanitària. El passat mes d’octubre hi va tornar amb un altre vaixell, però els tripulants van tornar a ser obligats a tornar a casa. Arau és membre de la campanya “Rumb a Gaza”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments