Inici Actualitat La campanya de Nadal dels botiguers de Taradell regalarà 2.000 euros per...

La campanya de Nadal dels botiguers de Taradell regalarà 2.000 euros per gastar en un sol dia

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Botigures de Taradell (ABT) ja ha encetat la campanya de Nadal per als seus clients. Enguany la principal novetat és que la butlleta premiada està valorada en 2.000 euros i aquesta quantitat s’haurà de gastar en un sol dia. Serà el 5 de gener quan el guanyador anirà dalt d’un carro i farà una petita cercavila per comprar en els diferents comerços del poble.

A banda d’aquest premi, la seixantena de comerços associats repartiran butlletes que tindran premis menors per valor de 5 i 10 euros, o regals sorpresa, entrades de teatre i gadgets promocionals de l’ABT. Les butlletes es podran bescanviar al moment o acumular.

A banda de la campanya promocional, l’Agrupació també té previst organitzar altres activitats. Els dies 22, 23, 24 de desembre i 5 de gener els clients que comprin en els comerços associats rebran un tiquet perquè puguin deixar jugant durant una hora els fills al Centre cultural Costa i Font, mentre fan les compres. És la campanya “1 Hora de jugar per 1 Hora de comprar” adreçada als nens i nenes de 4 a 12 anys que podran gaudir de tallers de cuina, nadales i danses, contes, maquillatge, etc.

Durant la fira de Santa Llúcia, l’ABT tornarà a encarregar-se de la infraestructura i logística per rebre el patge reial i que els més petits puguin fer arribar la carta a Ses Majestats els 3 Reis d’Orient.

Més informació: www.abtaradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments