Inici Actualitat La U.D. Taradell perdona i només treu un empat de Can Parellada

La U.D. Taradell perdona i només treu un empat de Can Parellada

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va perdre una bona ocasió aquest dissabte per aconseguir una nova victòria a Segona Catalana. Els taradellencs van ser millors que el Can Parellada, però van acabar pagant la seva manca d’efectivitat de cara a porteria.

Al primer temps superioritat total del Taradell. Ja al minut 4 Torrents va avisar amb un xut elevat. Minuts després Canó va obligar a una bona intervenció del porter local. El Taradell tenia el domini del partit i el Can Parellada únicament gaudia d’una oportunitat en un xut molt llunyà que obligava a la intervenció de Nil. Cap a la mitja hora de joc, Fredi va tenir una altra ocasió claríssima que era aturada pel porter local. Mentre que el Can Parellada amb un cop de cap esporàdic feia intervenir de nou a Nil.

Abans del descans més arribades amb perill del Taradell i un penal per mans claríssimes que l’àrbitre no assenyalava.

A la represa, la tònica va canviar. Els locals van sortir més ficats i més intensos. I als 10 minuts aconseguien l’1 a 0 en una centrada per la dreta que era rematada a plaer per Campano. Tot seguit, Nil  havia d’evitar el 2 a 0 amb una bona aturada. Però, de mica en mica el Taradell es va anar despertant i va tenir més ocasions.

Torrents xutava desviat als 20 minuts. Tot seguit, Fredi no encertava entre els tres pals i Edu Morató rematava forçat un centre-xut de Canó en l’ocasió més clara. Així es va arribar al minut 35 quan Fredi executava de forma magistral una falta directa i feia l’empat. Abans del final, el Taradell feia l’1 a 2 en una remtada de cap d’Edu Morató, però l’àrbitre l’anulava per un fora de joc que va deixar molts dubtes entre els taradellencs. I a les imatges es veu que no era.

U.D. Taradell: Nil, Joan (Erra), Raul, Pujol, Dot, Molas (Edu Morató), Cesc Pla, Canó, Torrents, Pau i Fredi.

Gol Can Parellada (1-0):

Ocasió de la U.D. Taradell:

Gol legal anul·lat a la U.D. Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments