Inici Actualitat L’alcalde de Taradell explica l’èxit de la recollida porta a porta a...

L’alcalde de Taradell explica l’èxit de la recollida porta a porta a Legazpi (Gipuzkoa)

1
COMPARTIR

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va participar aquest dimarts al vespre en una xerrada sobre la recollida porta a porta que es va fer al municipi de Legazpi (Gipuzkoa). Aquest poble basc està plantejant-se la possibilitat d’implantar aquest sistema, tot i que també hi ha una plataforma de rebuig. Per això la xerrada portava per títol “¿Polèmica? No, resultados y economía” amb l’objectiu d’aclarir pros i contres.

Verdaguer, juntament amb el tècnic de la Diputació de Barcelona, Enric Coll que assessora a municipis amb aquest sistema de recollida, van explicar la seva experiència. L’alcalde de Taradell va exposar que el sistema de recollida porta a porta es fa a Taradell des de l’any 2002 i que el 2011 es va assolir un índex de recollida selectiva de residus del 86,23%, essent el poble que més va reciclar de Catalunya.

Aquí podeu llegir l’entrevista que el Diario Vasco ha publicat aquest dimecres.

 

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep MIret
Josep MIret
29 novembre 2012 9:54

He llegit que en aquest poble hi va haver una manifestació, diuen de 3.000 persones, en contra del porta a porta.

Sembla ser que la cultura del NO està escampada per arreu….

Però clar, cada terra fa sa guerra i no sabem quins interessos hi ha darrera, ni de quina forma es vol implantar.

Salut.
Josep Miret