Inici Actualitat Els taradellencs redescobreixen la fàbrica Can Benguerel plena de jocs

Els taradellencs redescobreixen la fàbrica Can Benguerel plena de jocs

0
COMPARTIR

La fàbrica Can Benguerel de Taradell va tornar a obrir les portes aquest cap de setmana amb motiu de la jornada de portes obertes de Guixot de 8. Aquesta empresa tonenca, especialitzada en fer jocs a partir de material que recicla, s’ha traslladat a la fàbrica taradellenca, on disposa de suficient espai per exposar els més de 300 jocs que té.

En els 3.300 metres quadrats, els taradellencs van poder descobrir un nou espai lluny de l’activitat metal·lúrgica que tenia la fàbrica. Can Benguerel està distribuït com un poble amb la imaginació com a fil conductor. Hi ha diversos espais com la Deixalleria, la Zona Industrial, la Biblioteca, la Zona Esportiva o l’Hotel amb una àmplia diversitat de jocs. No hi falta un taller de creació o un espai de records de l’antiga fàbrica Benguerel.

Aquest diumenge tots els taradellencs que ho van voler van poder visitar la fàbrica.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments