Inici Actualitat El C.P. Taradell es deixa remuntar un 3 a 0 i acaba...

El C.P. Taradell es deixa remuntar un 3 a 0 i acaba perdent davant del Raspeig

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va deixar escapar aquest dissabte al pavelló municipal una gran oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada. Els blanc-i-blaus, a més, van veure com tot i l’avantatge de 3 a 0 aconseguit al primer temps, el Raspeig remuntava i s’enduia la victòria.

Al primer temps, el CP Taradell va tenir el matx dominat. Els homes d’Àlex López van ser molt més eficaços davant de porteria i gràcies a dos gols de Ferran Guimerà i un altre d’Albert Benito van arribar al descans amb un còmode avantatge al marcador.

Però el 3 a 0 va ser un miratge perquè al segon temps els visitants van ser molt superiors. Van sortir més centrats i en els primers minuts, tot i que semblava que el Taradell dominava el joc, els visitants xutaven més. Així al minut 8 arribava el 3 a 1. Tot seguit, Marc Soler tenia una claríssima ocasió de gol, però enviava la pilota massa elevada per sobre la porteria. Albert Benito, un minut després, enviava la bola al cos del porter.

En canvi, el Raspeig era més eficaç i al minut12 aprofitava una falta directa per fer el 3 a 2. Un minut després en un golàs per l’esquadra feia l’empat a 3. Eren minuts de bogeria. Perquè Guimerà tenia el gol a la porteria contrària, però en la següent jugada arribava el 3 a 4. Els visitants no perdonaven i després d’una doble ocasió del Taradell feien el 3 a 5. Aquest gol va suposar un gerro d’aigua freda.

I el Taradell no va reaccionar fins a la part final. A falta d’un minut i mig va disposar de dos penals que Masoliver i Marc Nuri fallaven. I a falta de 23 segons va arribar el 4 a 5 en una falta directa transformada per Miquel Masoliver.

Però no hi va haver temps per res més i el Taradell en el partit on va fer més gols, però també on en va rebre més va perdre davant d’un rival directe a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments