Inici Actualitat En quina secció hauràs de votar diumenge?

En quina secció hauràs de votar diumenge?

0
COMPARTIR

Tots aquells taradellencs i taradellenques que vagin a votar aquest diumenge 25 de novembre es trobaran amb alguns canvis a l’hora de votar. I és que en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya el municipi de Taradell passa de 2 a 4 seccions. Això es produeix pel fet que algunes meses tenien un cens molt elevat de gent i es produïen més cues a l’hora de votar.

Cadascuna d’aquestes seccions tindrà 2 meses, en funció de si la inicial del primer cognom està entre la A i la L, o bé entre la K i la Z. S’han elaborat uns plànols que mitjançant 4 colors es pot identificar en quina secció cal anar a votar, aquests colors es podran distingir fàcilment en cada mesa.

L’Ajuntament de Taradell habilitarà diumenge alguns plafons informatius a l’entrada del col·legi electoral perquè tothom sàpiga a quina secció i mesa ha de votar. Però ja us avancem com ha quedat la redistribució en funció del barri o carrer on es viu:

Secció 1: Sector de la Roca, Sector Plaça de les Eres fins el Vapor, Sector Carretera Viladrau i Sector La Codina.

Secció 2: Sector Mont-rodon, Sector Madriguera, Sector Polígon El Vivet, Sector Era del Tint, Sector Sagrera, Sector Carrer de l’Església, Sector Carretera de Mont-rodon, Sector Coma del Reig i Sector Passeig Domènec Sert Oest.

Secció 3: Sector Goitallops, Sector Era d’en Mero, Sector Carrer de la Vila Est, Sector Barceloneta Est, Sector Vilademany, Sector Doctor Flèming Est i Sector Torrent d’en Sadurní Est.

Secció 4: Sector Carretera de Balenyà, Sector Carrer de la Vila Oest, Sector Barri de Sant Miquel, Sector Castellets i Sector Zona esportiva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments