Inici Actualitat Taradell celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Taradell celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants

0
COMPARTIR

Un any més Taradell ha volgut commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Aquest dissabte al matí el Centre Cultural Costa i Font va acollir diferents actes amb els més petits com a protagonistes. Les activitats van començar amb un esmorzar popular i, tot seguit, el grup infantil de l’Esbart Sant Genís va oferir una sèrie de balls.

En un altre espai del centre cultural els més petits van poder gaudir de tallers i jocs. Els que van tenir més èxit van ser els de pintura i dibuix que van permetre que tothom pogués decorar-se la cara. També es va llegir un manifst i es va penjar un mural que van fer els propis nens i nenes. L’objectiu era donar a conèixer i reflexionar sobre els drets dels infants.

Podeu veure més fotografies, realitzades per Miquel Vilardell, a continuació:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments