Inici Actualitat Marta Rovira (ERC) diu a Taradell que les eleccions del 25-N són...

Marta Rovira (ERC) diu a Taradell que les eleccions del 25-N són “absolutament plebiscitàries”

0
COMPARTIR

La secció de Taradell d’ERC va celebrar aquest divendres el seu acte electoral amb la presència de la Secretària General d’ERC i candidata número 2, Marta Rovira. Una setantenta de persones, entre elles el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Vic, Joan López, i els regidors republicans a l’Ajuntament de Taradell, van participar de l’acte.

Marta Rovira va insistir en més d’una ocasió que les eleccions del pròxim 25 de novembre no són unes eleccions normals per escollir un nou Parlament sinó que “considerem que són uns eleccions absolutament plebiscitàries per decidir si viurem millor o seguirem igual”. La Secretària General d’ERC també va afirmar que amb l’actual present “el futur no és esperençador” i per això defensar la independència “és defensar un estat independent que treballi per nosaltres”.

Rovira va repassar dades del present com l’atur juvenil, els 16.000 milions anuals d’espoli fiscal o algunes infraestructures i polítiques “que no entenem ni defensarem mai” de l’actual govern central i català. També va explicar que les amenaces que un nou estat català quedaria fora de la Unió Europea no tenen arguments econòmics, jurídics ni de sentit comú. I va explicar que ERC “té un full de ruta clar cap la independència perquè és el que hem defensat sempre”. També va predir que al 2014 després del veto estatal a un referèndum, aquest es convocarà emparant-se en el dret institucional. Marta Rovira va acabar recalcant que “la independència no és l’últim objectiu. El nostre repte és fer un nou estat que ajudi la gent i doni serveis de qualitat”.

L’acte de poc més d’una hora de durada va acabar amb un intercanvi d’impressions i un petit ressopó pels assistents. A l’inici el president d’ERC Taradell, Lluís Pujadas, va insistir en la transcedència de les eleccions pel futur del país, mentre que Josep Romeu va afirmar que el resultat dels comicis posa en joc “la credibilitat” perquè cal una majoria social a favor de la independència i mantenir unes formes davant l’atenta mirada d’Europa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments