Inici Actualitat Els botiguers de Taradell editen un fulletó per mostrar l’oferta comercial

Els botiguers de Taradell editen un fulletó per mostrar l’oferta comercial

1
COMPARTIR

L’Agrupació de Botiguers de Taradell ha fet arribar a totes les cases un fulletó. Sota l’eslògan “Taradell ho té tot!” la publicació inclou un  llistat de tots els comerços, bars i restaurants i establiments del municipi amb les seves dades bàsiques. També compta amb un petit mapa del nucli antic situant cada establiment i un de més ampli de tot el municipi. Aquest últim també inclou els principals llocs d’interès del poble com la Torre de Don Carles, el Castell de Taradell o la Font Gran.

La publicació també inclou els allotjaments de turisme rural i càmping que hi ha al municipi i la situació dels principals equipaments. L’objectiu és mostrar als taradellencs i els seus visitants que, a banda de festes i activitats, Taradell disposa d’una àmplia varietat de serveis i d’un comerç pròxim i de confiança.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
alba
alba
15 novembre 2012 1:48

És un fulletó molt pràctic! Bon disseny també! Felicitats!