Inici Actualitat Uns lladres entren a robar al Casal de Mont-rodon i acaben disparant...

Uns lladres entren a robar al Casal de Mont-rodon i acaben disparant dos trets a l’aire

1
COMPARTIR

Segons publica El 9 Nou, tres homes van entrar diumenge de la setmana passada (4 novembre) al Casal de Mont-rodon, de Taradell, presumptament per robar-hi. Els lladres pensaven que no hi havia ningú, però es van trobar que hi havia el propietari.

Segons la denúncia presentada, els tres homes van picar a la porta cap a quarts de 12 de la nit, identificant-se com a policies. El propietari, però, no els va obrir. Així, van entrar forçant una finestra lateral, pensant que no hi havia ningú. Però un cop a dins i quan pujaven les escales el propietari, que estava amagat, va empentar el primer dels homes. Acte seguit, el segon home va disparar dos trets a l’aire que no van ferir el propietari.

Tot seguit, els tres homes van fugir amb el cotxe que tenien aparcat en una zona propera al Casal. A la zona els Mossos d’Esquadra van trobar un mall, una pota de cabra, brides de plàstic i dos casquets de bala.

Podeu llegir la notícia completa a la web d’El 9 Nou.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Km
Km
13 novembre 2012 20:25

no em quadra…en fin