Inici Actualitat La U.D. Taradell aconsegueix la primera victòria a casa davant del Gironella

La U.D. Taradell aconsegueix la primera victòria a casa davant del Gironella

0
COMPARTIR

Primer triomf de la Unió Deportiva Taradell com a local aquesta temporada. Els taradellencs van derrotar aquest dissabte al Gironella per 4 gols a 1, en un matx que no va ser tan fàcil com el marcador pot indicar. Els locals van remuntar el gol visitant amb una gran segona meitat.

Al primer temps hi va haver molta igualtat. Els primers en avisar va ser el Gironella al minut 17 en un xut des l’interior de l’àrea que va rebutjar Nil, que va fer un gran partit. Als 21 minuts Fredi tenia un u contra u, però el seu xut topava amb el cos del porter. Sis minuts més tard arribava el gol visitant en una falta lateral per l’esquerra que era rematada de cap al fons de la xarxa.

Tot i no tenir molta claredat d’idees el Taradell va tenir les millors ocasions a partir de llavors. A 5 minuts pel descans en una ocasió claríssima Fredi no encertava a fer entrar la pilota a la xarxa i el seu xut topava amb les cames dels defensors. I al minut 45 una internada de Torrents per l’esquerra acabava en gol després que Raul rematés a plaer la centrada. Gol psicològic i empat al descans.

A la represa, moltes ocasions. Als 10 minuts Canó feia el 2 a 1 en una jugada ràpida per la dreta i definint ras davant la sortida del porter. El Gironella, però, també va gaudir de bones ocasions. Però, de nou, el Taradell amb sortides ràpides feia el tercer pocs minuts després en un xut des de la frontal de Torrents.

El Gironella va poder escurçar diferències en un espectacular xut de volea que va ser enviat a córner per Nil amb una excepcional parada. Just després els visitants es quedaven amb inferioritat numèrica després que Canó que ja encarava el porter tot sol, fos aturat amb falta. Amb superioritat, però, els locals van patir més del compte. No van tenir el control i el Gironella rondava l’àrea amb perill. Una nova pilota rebutjada per Nil i que sortia tocant el travesser va ser l’ocasió més clara per reduir diferències.

A falta de 10 minuts un contraatac taradellenc servia perquè Fredi fes el quart en una jugada que començava per l’esquerra i acabava amb un xut ras de Fredi després de rebre a l’àrea.

Victòria important del Taradell en un partit amb moltíssimes baixes de jugadors. És el tercer triomf de la temporada, que el situa amb 14 punts a la classificació.

U.D. Taradell: Nil, Font, Raul, Pujol, Erra (Carrillo), Molas, Edu Morató, Canó, Torrents, Subirachs i Fredi.

Gol del Gironella (0-1):

Gol de Raul (1-1):

Gol de Canó (2-1):

Gol de Torrents (3-1):

Gol de Fredi (4-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments