Inici Actualitat L’INS Taradell enceta el cicle de xerrades Pamasactiu

L’INS Taradell enceta el cicle de xerrades Pamasactiu

0
COMPARTIR

Aquest passat dimarts 6 de novembre es va iniciar el cicle de xerrades Pamasactiu amb una conferència titulada “Rol parental i prevenció en l’adolescència” a l’Institut de Taradell. El cicle de xerrades Pamasactiu del curs 2012-2013 està destinat a pares, mares, mestres, educadors i a tota la ciutadania com a espai de reflexió.

Organitzat per l’AMPA, l’Institut, l’Ajuntament i la Mancomunitat La Plana, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s’ofereixen un seguit de xerrades i tallers per aproximar-se al món dels joves a través de reflexió i formació. L’adolescència és una etapa de canvi i aprenentatge continu i sovint falten manuals per entendre-la i conviure-hi. Aquest espai permet intercanviar opinions, exposar dubtes, rebre noves idees i donar eines pel nostre dia a dia.

Les properes xerrades del cicle seran el 13 de desembre a les 9 del vespre a la Biblioteca de l’INS Taradell amb una sessió titulada “Prevenció de conflictes i problemes a l’adolescència: Quan cal preocupar-se?”. El 17 de gener amb un taller d’autoestima i adolescència. El 14 de març amb una sessió titulada “Comunica’t” i el 18 d’abril amb una conferència sobre “Resolució de conflictes”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments