Inici Actualitat Aquest dijous ple per aprovar si s’apugen o no els impostos i...

Aquest dijous ple per aprovar si s’apugen o no els impostos i taxes municipals del 2013

0
COMPARTIR

Aquest dijous s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell corresponent al mes de novembre. Destaca el punt número 2 que fa referència a la modificació de les ordenances fiscals del 2013. La sessió començarà a les 20:30h i com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar, si s’escau, les actes de les sessions anteriors (PLE/10/2012 ORDINÀRIA), de 11 d’octubre de 2012, i (PLE/11/2012 EXTRAORDINÀRIA), de 31 d’octubre de 2012.

2.- Aprovar, si s’escau, provisionalment, la modificació de les Ordenances Fiscals per a l’any 2013.

3.- Aprovació, si s’escau, inicialment la modificació núm. 4 del POUM. Disposició Transitòria.

4.- Aprovar, si s’escau, el conveni de col.laboració entre l’Ajuntament de Taradell i la Fundació Vilademany per a la cessió de la gestió dels habitatges de protecció oficial del Passatge del Pujoló 1-3 del municipi de Taradell.

5.- Aprovar, si s’escau, la no disponibilitat de les quanties corresponents a la paga extraordinària i addicionals segons el RD-Llei 20/2012.

6.- Aprovació, si s’escau, de la certificació núm. 5 de les obres “Projecte per a la millora de la Urbanització del Barri de Mont-rodon de Taradell”.

B) Comunicacions diverses al Ple, control d’òrgans municipals, precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments