Inici Actualitat Es busquen fotografies relacionades amb el tèxtil i la dona per muntar...

Es busquen fotografies relacionades amb el tèxtil i la dona per muntar una exposició

4
COMPARTIR

El col·lectiu Som Dones fa una crida als taradellencs. L’objectiu és que pel mes de març vinent té previst organitzar una exposició sobre les dones a les fàbriques en col·laboració amb el Grup de Recerca Local i l’Ajuntament de Taradell. Per això, es demana col·laboració per localitzar fotografies que facin referència a aquesta temàtica, donat que a l’Arxiu Fotogràfic de Taradell hi ha poques mostres d’aquesta activitat.

Les fotografies poden ser de grups de gent, de l’edifici de la fàbrica o de persones treballant, independentment de si hi apareixen homes o dones. L’objectiu és mostrar el passat tèxtil de Taradell, sector en el qual les dones del poble hi van tenir molt protagonisme.

Per col·laborar us podeu posar en contacte mitjançant el mail somdones@hotmail.com i us les vindran a buscar, les escanejaran i us les tornaran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Som Dones
12 novembre 2012 12:06

Hola Tere, Imma i Fina, moltes gràcies pel vostre interès i per les fotografies. Si voleu les podeu portar a la biblioteca al Grup de recerca i sinó ens envieu un mail a somdones@hotmail.com i us les passarem a recollir.

josefina costa
josefina costa
9 novembre 2012 14:24

Hola!
Sóc la Fina de can Non i per casa tinc alguna fotografia de can Vivet i de ca l’Autonell poc abans de què les enderroquessin.
Si us interessen us les puc buscar.
Felicitats per la feina que feu.

Som Dones
12 novembre 2012 11:59
Reply to  josefina costa

Moltes gràcies Fina, de moment no diem que no a cap fotografia, si t’anés bé de buscar-les t’ho agrairíem. Si vols, quan les tinguis les pots portar a la biblioteca o et poses en conatce amb nosaltres per mail somdones@hotmail.com, i te les passem a buscar. Gràcies!!

imma cabanas
imma cabanas
5 novembre 2012 22:33

Hola som la Tere Caralt i la Imma, nosaltres tenim unes fotos i material que us pot interessar, podeu contactar amb nosaltres.