Inici Actualitat Dues castanyades a la plaça de les Eres aquest cap de setmana

Dues castanyades a la plaça de les Eres aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Cap de setmana de castanyades a Taradell. Com és habitual, l’Agrupació Sardanista de Taradell organitza diumenge la seva castanyada amb sardanes. Es farà a la plaça de les Eres a partir de les 5 de la tarda amb la participació de la Cobla Genisenca. A banda de ballar sardanes, els presents també podran gaudir de cansalada, castanyes, pa torrat i vi. Els socis ho tindran grauït.

I un dia abans, serà el torn per als més joves, ja que el Consell de Joventut organitza la seva castanyada. També es farà a la plaça de les Eres amb una xocolatada i coca a les 10 del matí del dissabte. A la tarda hi ha prevista una caminada a les 5 d’uns 10 quilòmetres i en finalitzar a la mateixa plaça hi haurà castanyes, entrepans i vi. La inscripció a la caminada i al berenar costa 7 euros i es pot fer de 10 a 12 del matí i de 4 a 5 de la tarda a la mateixa plaça.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments