Inici Actualitat L’Ajuntament està estudiant com recuperar la parada de bus de la T

L’Ajuntament està estudiant com recuperar la parada de bus de la T

4
COMPARTIR

Des de les obres d’urbanització del nucli antic, la parada de bus situada a la rotonda de la T no està operativa. De fet, hi ha la marquesina, però el bus que fa la ruta Taradell-Vic no hi para perquè passa per la variant. Ja fa unes setmanes alguns veïns de l’Era del Tint es van queixar, a través de www.taradell.com, que n0 s’hi parava, tot i que als horaris d’autocars Prat, empresa que presta el servei, sí que hi sortia la parada de la T.

En el ple del passat dijous, el grup d’ERC va preguntar per aquesta qüestió. El regidor, Jordi Baucells, segons informa Ràdio Taradell, va explicar que “s’està estudiant i estem buscant una solució perquè fer uns metres de més no augmenti el preu”. Baucells va explicar que “les obres del nucli antic van afectar la ruta de l’autocar i que, en aquells moments l’empresa va fer un esforç econòmic per fer un servei més llarg”. Va afegir que “ara que s’han acabat, s’han de formalitzar les parades i dir quines són les oficials”.

L’alcalde, Lluís Verdaguer, va afegir que “l’error havia estat posar uns horaris en què es parava a totes les parades, quan parar a la rotonda de la T s’havia deixat com a criteri per a la pròpia empresa, i no hi parava en tots els recorreguts sinó que només en alguns”. En les properes setmanes, per tant, s’ha de decidir si es pararà a la parada de busos de la carretera de Viladrau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mª Rosa
Mª Rosa
2 novembre 2012 16:59

Jo em pensava que abans de fer obres es calculaven tots els pros i contres, bé ja veig que no.
A lo millor tenim la sort que mitjançant un miracle tornen les coses al seu lloc; la circulació operativa d’abans, es deixaran de ratllar els cotxes del carrer Sant Sebastià per l’afluència de vehicles, el quiosquer tornarà a tenir la feina d’abans, el comerç del carrer de la Vila tornarà a guanyar-se la vida, la zona de Can Tuneu deixarà d’estar morta, els usuaris tindran el bus a la parada de la T…
Perdoneu estava somiant desperta.

laura
21 octubre 2012 14:18

És ridícul dir que augmenta el preu del tiquet del bus havent de parar a la parada de la T. Simplement són 100 metres, és una excusa barata, ja que sempre hi ha set. No es pot deixar un sector del poble sense possibilitat d’agafar l’autobús prop de casa seva, aquesta no afecta només a l’Era del tint, sinó que també s’ha de tenir en compte la carretera de Viladrau, la Codina , i la Roca, molts veïns del barri del Vapor ….
Simplement és sortir uns minuts abans de la parada d’inici.
Esperant una sol.lució.

Albert
Albert
17 octubre 2012 16:39

Jo crec que una solució seria treure la parada de la T i posar-la a la rotonda de la variant, total són 100 metros de distància i no afectaria els horaris ni tindria perquè afectar el preu del servei.

m.angels
m.angels
17 octubre 2012 12:33

Amb la nova circulació del poble només hi ha problemes i establiments que perden diners, com el quiosc. Els responsables haurien d’acceptar que s’han equivocat i posar la circulació com estava.
Rectificar és de Savis.