Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís participa en l’encesa de l’Estelada d’espelmes de Vic

L’Esbart Sant Genís participa en l’encesa de l’Estelada d’espelmes de Vic

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell va ser present aquest dijous al vespre en l’acte, organitzat per l’Assemblea Nacional d’Osona, d’encendre una estelada gegant formada per espelmes al mig de la plaça de Vic. Els dansaires taradellencs van interpretar el Ball de Coces a la mateixa plaça on durant tot el vespre es van succeir diverses actuacions  per part dee  grups de la cultura popular catalana.

Cal destacar que l’estelada estava formada per unes 8.000 espelmes i l’acte va atraure un nombrós públic. L’ANC volia demostrar, just la vigília del dia de la Hispanitat, que hi ha un moviment independentista molt viu a Catalunya. L’estelada reproduïda a la plaça feia 21 metres d’amplada per 37 de llargada.

Fotos: Toca-sons

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments