Inici Actualitat L’Agrupament Rocaguinarda inaugura el curs amb una caminada i xocolatada al Castell...

L’Agrupament Rocaguinarda inaugura el curs amb una caminada i xocolatada al Castell d’en Boix

0
COMPARTIR

El CAU de Taradell ha encetat aquest divendres el nou curs amb el tradicionalacte al Castell d’en Boix. L’activitat festiva ha consistit en una caminada popular cap al Castell, on s’ha fet un esmorzar a base de coca i xocolata desfeta.

Tot seguit, membres de l’Assemblea Nacional de Taeradell ha fet una breu xerrada i a continuació s’han presentat les diferents unitats d’aquesta temporada i qui seran els seus caps i monitors. Aquesta temporada hi ha 35 nens i nenes distribuïts en les unitats de Llops i Daines, Rangers i Guies, Pioners i Caravel·les i Trucs.

Foto: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments