Inici Actualitat Més de 80 persones van participar al club de lectural comarcal de...

Més de 80 persones van participar al club de lectural comarcal de Taradell

0
COMPARTIR

El passat dimecres 3 d’octubre al vespre la biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell va acollir una nova edició del club de lectura que les biblioteques d’Osona organitzem, conjuntament amb la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

Enguany es va celebrar la tercera edició d’un club de lectura que reuneix els membres dels clubs de lectura que hi ha a les diferents biblioteques de la comarca. La tertúlia, que va girar al voltant del llibre de Torcuato Luca de Tena Los renglones torcidos de
Dios, va estar conduïda pel Doctor Daniel Rodrigo Jiménez Arangurem, psiquiatre del Consorci Hospitalari de Vic, i en Pasqual Bernat, historiador de la ciència, i conductor del club de lectura de la Biblioteca Dos Rius, de Torelló, els quals van aportar, respectivament, el punt de vista mèdic i el punt de vista literari al comentari del llibre.

La tertúlia va ser molt participativa i va generar debat entre el públic assistent, alhora que va ser una tertúlia molt enriquidora en introduir-nos tant en l’anàlisi de l’obra llegida i del seu autor, com en el coneixement dels trastorns mentals i, més concretament, de la follia, temàtica central del llibre comentat.

Un total de 80 persones van assistir a aquest club de lectura d’àmbit comarcal, que pretén contribuir al coneixement dels trastorns mentals i a sensibilitzar la població al voltant d’aquest tipus de malaltia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments