Inici Actualitat La U.D. Taradell fa dissabte a la tarda la presentació de tots...

La U.D. Taradell fa dissabte a la tarda la presentació de tots els equips del club

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell farà aquest dissabte a la tarda l’acte de presentació dels equips de la temporada 2012-2013. L’acte tindrà especial significació, ja que aquesta temporada el club compleix el 65è aniversari de la seva fundació l’any 1947. La presentació es farà després del partit del primer equip que a partir de 2/4 de 5 de la tarda jugarà contra el Castellar del Vallès.

Tot seguit, es presentaran els integrants dels 12 equips que té l’entitat des del Segona Catalana passant pel femení, el juvenil, el cadet, l’infantil, dos equips d’alevins, dos de benjamins i 2 de prebenjamins. Juntament amb els joves jugadors que ja han començat a l’escola de futbol.

Després de la presentació d’equips, jugadors i entrenadors i d’unes paraules de la junta, tots els integrants del club podran participar d’una botifarrada popular. No es descarta alguna sorpresa amb motiu de la celebració dels 65 anys de la Unió Deportiva Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments