Inici Actualitat Ambient festiu i reivindicatiu a la 19a Trobada de Gegants de Taradell

Ambient festiu i reivindicatiu a la 19a Trobada de Gegants de Taradell

0
COMPARTIR

La dinovena Trobada de Gegants de Taradell ha tingut un caràcter molt nacionalista. Entre la vintena de colles geganteres participants moltes de les parelles de gegants portaven estelades i senyeres penjades. Això, combinat amb la gran presència d’estelades que hi ha penjades als balcons i façanes de les cases de Taradell, ha fet viure una cercavila amb un color clarament catalanista.

La trobada, organitzada per la Colla gegantera de Taradell, ha començat amb una plantada i un esmorzar a primera hora del matí. Tot seguit, s’ha fet la cercavila pels carrers cèntrics del poble i s’ha acabat amb una ballada conjunta a l’aparcament de la carpa.

Aquí us deixem una selecció de fotografies fetes per Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments