Inici Actualitat Una vintena de colles geganteres participaran diumenge a la 19a trobada de...

Una vintena de colles geganteres participaran diumenge a la 19a trobada de Taradell

0
COMPARTIR

Taradell serà municipi geganter aquest diumenge al matí. Com és tradicional per aquestes dates, la colla gegantera de Taradell ha organitzat la 19a edició de la Trobada de gegants. Es preveu que hi participen una vintena de colles dels municipis de Sant Vicenç de Torelló, Poble Nou (Manresa), Olost, Balsareny, Balaguer, Montcada i Reixac, Cornellà de Llobregat, La Garriga, Sant Feliu Sasserra, Prats de Lluçanès, Sant Pere de Vilamajor, Sant Miquel de Balenyà, Lliçà de Vall, Ribes de Freser, Sant Julià de Vilatorta, Centelles, Caldes d’Estrac, Torelló, Puig-reig, Aiguafreda, Gironella, Roda de Ter i del barri de Santa Anna (Vic).

La concentració començarà a les 9 del matí amb una plantada de gegants a la ronda dels Vilademany. Cap a un quart de 12 s’iniciarà la cercavila pels carrers del poble i està previst que cap a la una del migdia es faci la ballada final a l’aparcament de la carpa.

Talls de trànsit

Protecció Civil Voluntaris Taradell informa que la circul·lació quedarà alterada durant tot el matí i migdia al nucli urbà. Per aquest motiu, recomana que no es faci ús innecessari del vehicle propi per desplaçar-se pel centre de la població. Es duran a terme diversos talls en diferents franges horàries, tallant el trànsit el temps just perquè passi la comitiva. Els talls són els següents:

– 8:45 a 12:00h a la Ronda dels Vilademany i carrers Paral·lels. La circulació quedarà restringida amb motiu de la plantada durant aquests punts horaris. Els vehicles que pugin per la Ronda dels Vilademany (des de la rotonda Atlàntida) es desviaran pel carrer Doctor Fleming i els vehicles que baixin de Goitallops cap al carrer de la Batllia i carrer Jaume Balmes.

– 11:15 a 13:30 el Carrer de la Vila es tancarà totalment des de la Plaça de les Eres fins al carrer Catalunya.La comitiva accedirà a partir de les 11:15 a aquest carrer i baixarà en contra direcció.

– 12:00h ( aproximadament ) a 13:30 a la Carretera de Balenyà – Passeig Domènec Sert – Carretera de Montrodon es desviaran els vehicles al semàfor i no es permetrà l’accés de cap cotxe al passeig Domènec Sert i cap a la Plaça de les Eres. Un cop la comitiva arribi al Passeig Domènec Sert es tallarà la totalitat del passeig durant la passada de la comitiva fins que aquesta arribi a l’Aparcament de la carpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments