Inici Actualitat Itinerari per Occitània amb la música del grup Mirabèl aquest divendres a...

Itinerari per Occitània amb la música del grup Mirabèl aquest divendres a la biblioteca

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest divendres a les 8 del vespre un nou acte emmarcat en el projecte d’intercanvi amb la biblioteca Saint Rémy de la Provença. En aquest cas, comptarà amb un espectacle musical del grup Mirabèl, acompanyat per la projecció d’imatges.

L’espectacle divulgarà la cultura, la història i la gastronomia d’Occitània a través de l’experiència de dos músics catalans que van emprendre un viatge pel sud de França. Amb la trobada d’un tercer músic, es van introduir en les melodies i folklore occità i un cop a Catalunya han donat a conèixer aquest bagatge musical i cultural. L’acte és totalment gratuït.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments