Inici Actualitat Es fa un autocar gratuït per assistir de públic a El Gran...

Es fa un autocar gratuït per assistir de públic a El Gran Dictat de TV3

0
COMPARTIR

Tots aquells taradellencs i taradellenques que estiguin interessats en assistir de públic al programa El Gran Dictat de TV3, ho podran fer de forma gratuïta. Serà el dilluns 8 d’octubre i les places són limitades a 60 persones.

La productora Triacom Audiovisual prepara una nova edició del concurs i ha convidat la gent de Taradell a anar-hi de públic. La gravació de cinc programes es farà de les 2 del migdia a les 8 del vespre a l’Edifici Imagina de Barcelona. Es posarà gratuïtament un autocar que sortirà de la parada de busos del Passeig Sant Genís de Taradell a 2/4 d’1 del migdia. La tornada a Taradell seria a 2/4 de 10 del vespre, aproximadament.

Tots aquells que hi estiguin interessats s’han d’inscriure a les oficines de l’Ajuntament de Taradell (de 9 a 14h), a les oficines del Centre cultural Costa i Font (de 16 a 20h) o per correu electrònic (costafont@taradell.cat). Per mail cal indicar el nom, DNI i un telèfon de contacte. L’edat mínima per assistir-hi és de 7 anys.

Informació a tenir en compte 

L’assistència com a públic comporta l’obligatorietat d’estar als rodatges dels cinc programes del dia. El Gran Dictat posarà a disposició dels assistents de públic refrigeris i entrepans per berenar, a més d’un servei d’animació per amenitzar l’estada. Es recomana anar dinats.

Per assistir de públic caldrà signar un document sobre autoritzacions d’imatge i que es repartirà a l’autocar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments