Inici Actualitat El CP Taradell juga demà un amistós contra el Noia Freixenet d’Ok...

El CP Taradell juga demà un amistós contra el Noia Freixenet d’Ok Lliga

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell de Primera Divisió continua preparant el seu debut a la lliga. Aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre disputa un nou amistós. Serà un dels partits amb més exigència, ja que els taradellencs s’enfronten a un equip de l’Ok Lliga, el Noia Feixenet, a l’Olímpic de l’Ateneu.

L’equip del Penedès és un dels ‘cocos’ de l’Ok Lliga i el pròxim 28 de setembre disputa la Supercopa d’Espanya contra el Barça. A les seves files hi militen dos osonencs, el porter Xevi Puigbí, recent campió d’Europa amb la selecció espanyola, i Gerard Teixidó.

Per part taradellenca, el partit és un test molt bo per veure les evolucions de l’equip i treure noves conclusions davant un rival de màxima exigència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments