Inici Actualitat Taller sobre els usos de la lavanda a la Biblioteca aquest divendres

Taller sobre els usos de la lavanda a la Biblioteca aquest divendres

0
COMPARTIR

En el marc de l’agermanament cultural amb la biblioteca de Saint Rémy de la Provença francesa, la biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell organitza aquest divendre una xerrada-taller sobre els usos actuals de la lavanda. L’activitat requereix de la inscripció prèvia.

El taller anirà a càrrec de la mestra artesana especialitzada en composició vegetal, Carme Font. S’hi explicaran les diferents varietats de les lavandes, les seves propietats medicinals i aromàtiques o com crear objectes de decoració. El taller començarà a les 7 de la tarda i durarà unes dues hores. El preu és de 2 euros i les places són limitades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments