Inici Actualitat Els taradellencs Josep Pujol i Joan Serra repeteixen la tercera posició a...

Els taradellencs Josep Pujol i Joan Serra repeteixen la tercera posició a la Panàfrica

0
COMPARTIR

Josep Pujol i Joan Serra van repetir la tercera posició de l’edició passada al ral·li Panàfrica 2012 que va finalitzar aquest diumenge. Els taradellencs, que pilotaven un TOMCAR TM271, van ser tercers en la categoria Buggy, però van estar molt a prop del segon lloc. I és que van estar a 2,41 quilòmetres de pujar un lloc al podi.

Recordem que el ral·li consisteix en completar les etapes amb la menor distància recorreguda. El primer classificat va completar-les amb 1.317 quilòmetres, el segon amb 1.412,59 i els taradellencs amb 1.415.

Cal destacar que enguany per un accident mortal d’un dels metges de l’organització es van neutralitzar la quarta i la sisena etapa i la major part de la cursa els participants la van fer agrupats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments