Inici Actualitat La U.D. Taradell aconsegueix el primer triomf al camp de La Garriga

La U.D. Taradell aconsegueix el primer triomf al camp de La Garriga

0
COMPARTIR

Primera victòria de la temporada per la Unió Deportiva Taradell a la Segona Catalana. Els taradellencs van guanyar aquest dissabte al camp de l’Olímpic La Garriga per 1 gol a 3, gràcies a una gran segona part.

Al primer temps, domini dels locals, sobretot, durant la primera mitja hora de joc. Els taradellencs van anar a remolc i van veure com en dues ocasions La Garriga gaudia de dues claríssimes ocasions per obrir el marcador. El porter Sep va rebutjar els dos xuts. No va ser fins als 30 minuts que el Taradell va despertar. I abans del descans va tenir dues oportunitats. Primer Cesc Pla que va rematar fora una centrada rasa de Canó per la dreta. I l’altra, d’Edu Morató en un córner al segon pal que va enviar la pilota al lateral de la xarxa.

Al segon temps el Taradell va ser el clar dominador, ja des de bon principi. Als 5 minuts de la represa l’àrbitre no va assenyalar un penal claríssim sobre Canó que quan encarava sol el porter va ser obstaculitzat amb falta. El Taradell no patia en defensa i era qui s’acostava amb perill a l’àrea visitant. Als 18 minuts en una falta lateral, Muntal rematava de cap la centrada de Cesc per la dreta i la pilota, en un error del porter, s’esmunyia al fons de la xarxa.

I sense temps per pair el gol, La Garriga encaixava el segon en una gran jugada de Pla que finalitzava amb un xut exterior buscant el segon pal. El 0 a 2 posava les coses clares pels taradellencs que van haver de patir fins al final. A 10 minuts per la conclusió en una pilota morta a la frontal de l’àrea els locals escurçaven diferències amb xut que entrava per l’escaire.

Semblava que s’hauria de patir, però 3 minuts després una jugada de Carrillo per l’esquerra acabava amb unes mans a l’interior de l’àrea dels locals que, ara sí, l’àrbitre decidia que era penal. Edu Morató va materialitzar l’1 a 3 definitiu.

U.D. Taradell: Sep, Joan, Raul, Pujol, Dot (Carrillo), Pau, Edu Morató (Font), Pau (Molas), Erra, Canó (Subirachs), Pla (Molas) i Muntal (Mane).

Aquí podeu veure el 0 a 1 de Muntal:

I aquí el 0 a 2 de Cesc Pla:

L’1 a 3 de penal d’Edu Morató:

El penal no assenyalat a Joan Canó:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments