Inici Actualitat Taradell amb unes 200 persones torna a participar a la Marxa dels...

Taradell amb unes 200 persones torna a participar a la Marxa dels Vigatans

0
COMPARTIR

Unes 200 persones de Taradell van participar dilluns a la tarda-vespre a una nova edició de la Marxa dels Vigatans. Al voltant de les 6 de la tarda els taradellencs es van reunir a la plaça de les Eres per iniciar la caminada cap a Vic.

La columna de Taradell, que portava el nom de Francesc Sans Miquel i de Mont-rodon, en honor a qui va ser comandant de les tropes catalanes durant la Guerra de Successió, va comptar amb la participació dels Gegants i els Tonis de Taradell, que van portar un carruatge. Abans de l’inici de la caminada es va llegir un manifest per part del col·lectiu jove de l’ANC  i hi va haver un berenar per a tots els participants.

A Vic es va participar en l’ofrena floral a Bac de Roca i, més tard, a la marxa de toxes cap a la Catedral on es va encendre l’estelada de foc, es va cremar el Decret de Nova Planta i e va fer l’homenatge a Lluís Solà Sala.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments