Inici Actualitat Els taradellencs Josep Pujol i Joan Serra participen al ral·li Panàfrica 2012

Els taradellencs Josep Pujol i Joan Serra participen al ral·li Panàfrica 2012

0
COMPARTIR

Josep Pujol i Joan Serra van iniciar aquest diumenge 9 de setembre la seva participació a l’edició 2012 del ral·li Panàfrica. L’any passat ja hi van prendre part i van aconseguir acabar tercers en la classificació de cotxes i quinzens a la general.

Josep Pujol pilota un TOMCAR TM271 i Joan Serra és el copilot i encarregat d’estudiar el recorregut. La primera etapa de diumenge va ser de tràmit. El ral·li Panàfrica és una prova que transcorre al desert i en la qual els participants han d’anar d’un punt a l’altre fent els menys quilòmetres possibles, és a dir, buscant els camins més rectes. La prova compta amb 6 etapes al Marroc i acabarà el 16 de setembre.

Aquesta és la tercera vegada que Pujol hi participa, mentre que per Serra és la segona vegada. A la prova hi participen 47 equips en les modalitats de cotxe, motos i quads.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments