Inici Actualitat Els autocars cap a la manifestació de Barcelona sortiran de Taradell a...

Els autocars cap a la manifestació de Barcelona sortiran de Taradell a partir de les 2 del migdia

0
COMPARTIR

L’ANC Taradell informa que els 10 autocars organitzats per assistir a la manifestació d’aquesta dimarts 11 de setembre  a Barcelona començaran a sortir a les 2 del migdia. El lloc de sortida és al carrer Francesc Camprodon, al costat de l’aparcament de l’antiga carpa i les sortides s’aniran fent entre les 2 i les 3 a mesura que es vagin omplint els autocars.

Per agilitzar la sortida es demana que la gent estigui a lloc a les 2 del migdia. També es recorda que els menors de 18 anys necessiten portar una autorització signada, encara que vagin acompanyats, així com portar el DNI. L’autorització es pot descarregar en aquest enllaç: http://goo.gl/mE1iv

Els nadons de qualsevol edat també ocupen plaça i, per tant, cal haver comprat també el seu bitllet i portar signat el full d’autorització.

Només viatge de tornada

Aquells que no facin el viatge d’anada, i només facin el trajecte Barcelona-Taradell, és aconsellable que deixin els seus bitllets a algú de la seva confiança que faci el trajecte Taradell-Barcelona, per tal que el seu bitllet quedi ‘picat’ i la seva plaça reservada. Així mateix, aquesta persona de confiança l’informarà del seu número d’autocar i del lloc on l’ha d’anar a buscar per tornar a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments