Inici Actualitat Quasi un miler de persones assisteixen al concert d’Els Amics de les...

Quasi un miler de persones assisteixen al concert d’Els Amics de les Arts i Nyandú

1
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font de Taradell quasi es va omplir de gom a gom aquest divendres 24 d’agost en el concert que van fer els osonencs Nyandú i Els Amics de les Arts. De fet, l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, via twitter informava que hi havien assistit un miler de persones, aproximadament.

El concert no va defraudar a ningú del públic. Els Nyandú, guanyadors del premi musical Sona 9 de l’any passat, tenen molts seguidors a la comarca i van començar a escalfar l’ambient per al plat fort.

Els Amics de les Arts ja tenien el públic a la butxaca i tots els assistents van sortir entusiasmats d’un concert en el qual presentaven el seu disc “Espècies per catalogar” acompanyts de la Banda per catalogar (baix, bateria i secció de vents). El quartet barceloní, format per Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret, tampoc va oblidar-se d’interpretar cançons del seu popularíssim “Bed & Breakfast”.

Al final, també podeu veure un vídeo de la cançó 4-3-3, realitzat pel propi grup barceloní i penjat a youtube. Es veu clarament que el públic ho va donar tot.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Núria
Núria
2 octubre 2012 12:15

Hola Amics de les Arts. Fa poc que us he descobert i m’han agradat moltíssim les vostres cançons, sobretot en les actuacions en directe. Felicitats!