Inici Actualitat En Toca-sons canalla escapa de la forca marxant amb un cavall

En Toca-sons canalla escapa de la forca marxant amb un cavall

0
COMPARTIR

Taradell va viure aquest divendres a la tarda la segona edició el Toca-sons canalla. El jove taradellenc Pau Rifà va ser l’encarregat d’interpretar el paper del bandoler i portar la por a tots els racons del poble. Fins i tot, va tenir alguna escaramussa amb l’agutzil i el poble a base de guerra de confeti. Amb la seva quadrilla de bandolers van assaltar comerços i vilatans, fins que van ser detinguts a la plaça de les Eres després de ballar la sardana d’en Toca-sons.

El judici es va fer al centre cultural Costa i Font amb un guió adaptat al públic infantil, molta ironia i referències a dibuixos animats. Alllà després de les votacions del jurat popular, el bandoler va ser declarat culpable i portat a la forca. Tot i això, a l’últim moment es va escapar a dalt d’un cavall.

Pau Rifà té 9 anys i ja va participar a la festa l’any passat com a bandoler. Enguany ha estat el relleu del primer Toca-sons canalla, en Damià Àlvarez. Aquest any s’han intercanviat els papers.

Aquí us deixem una galeria de fotografies, fetes per Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments