Inici Actualitat Dijous de Festa Major amb la música de La Principal de la...

Dijous de Festa Major amb la música de La Principal de la Bisbal

0
COMPARTIR

La música va ser la protagonista aquest dijous a la tarda i vespre a la Festa Major de Taradell. L’orquestra La Principal de la Bisbal va ser l’encarregada d’interpretar-la. A la tarda, més de 3 quarts de la sala gran del centre cultural Costa i Font es va omplir de gent, majoritàriament gran i adulta, per escoltar el concert de Festa Major.

El concert va comptar amb un repertori de melodies, integrat per bandes sonores inoblidables de la història del cinema, que va fer les delícies dels presents.

Al vespre, com ja és tradicional, la mateixa formació es va desplaçar fins a la residència Vilademany. Allà, al pati de l’equipament, l’Orquestra va interpretar unes serenates per a tots els residents i també molts taradellencs. Un any més, l’espai es va omplir.

A la nit va tenir lloc el Gran Ball de Festa Major al mateix centre cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments